Враховуючи дорожнечу натурального кореня кухарі натирають на тертці рівно таку кількість кореня, яка необхідна для приготування конкретної страви, а залишок кореня зберігають у плівці або у вакуумній упаковці в холодильнику, де корінь може зберігатися до 3-4 тижнів.
Про товар
Термін придатності | 24 місяці |
---|---|
Температура зберігання | до +25 °C |
Умови зберігання | Після розтину зберігати в холодильнику. |
Соуси та спеції необхідно вжити разом із замовленням. Не рекомендується зберігати соєвий соус, імбир і васабі більше 10 годин із моменту отримання замовлення.
Експерти зазначають, що зберігати готову їжу в холодильнику можна до п'яти-сім днів — залежно від того, як обробляється їжа. А продукти в морозилці, наприклад, можуть зберігатися максимально довго.