При мінус 12°С зберігають: яловичину – 8, свинину – 3, баранину – 6, гусей, качок, індичок – 8 діб. Охолоджене м'ясо у тушах при вологості 85% та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.

Зберігання м'яса у морозильній камері при температурі нижче – 18 градусів можливо до 1 року. Фаршу та рубаного м'яса – До 3 місяців. При підвищенні температури до -12°C терміни слід скоротити на третину. До -10 ° C – на половину.

Термін зберігання свіжого м'яса у холодильнику У холодильнику середня температура складає +5°, період зберігання залежить від часу: +5° +7 ° – максимум 10 годин; 0° +5°, не більше доби; -4 ° 0 °, 2 діб.