У холодильнику Відповідно до державного стандарту сире тісто можна тримати на полиці холодильника від 9 до 36 годин. Точний час залежить від виду продукту або його складових. Перш ніж покласти напівфабрикат на полицю, слід дізнатися, як правильно зберігати тісто в холодильнику.
Зберігання тіста Готове імбирне тісто потрібно тримати в холодильникупри низькій температурі. Термін його зберігання – не більше 3 днів, весь цей час він повинен зберігатися у герметичному контейнері, загорнутим у плівку, щоб уникнути пересихання.
дріжджове – 1 день при температурі 5°-8° та 2 дні при 2°-4°; млинець, листкове – 2 дні; заварне, пельменне, пісочне – 3 дні; на піцу – 3 дні.
У холодильнику таке тісто може зберігатися Досить довго – до декількох місяців, а то й цілий рік, що дуже зручно, оскільки можна один раз замісити і потім відрізати при необхідності.