Грибний суп Бульйон із грибами краще вжити відразу після приготування. Але за гострої необхідності його можна, можливо відправити до холодильника – не більше ніж на 24 години.

Термін зберігання супу залежить від набору інгредієнтів. Наприклад, свіжа зелень, додана в блюдо, прискорить процес псування. Не сприяють тривалому зберіганню яйця, вершки та інші молочні продукти. Суп, приготовлений із сиром твердих сортів, може простояти у холодильнику до 2 днів, з плавленим сиром – 36 годин.

  1. На Русі гриби здавна смажили, солили, варили. …
  2. Грибний бульйон живильний і зігріваючий. …
  3. У бульйону насичений маслянистий грибний смак та аромат.
  4. Грибний бульйон використовують як основу різноманітних супів. …
  5. У холодильнику бульйон зберігається протягом доби, у морозильній камері – 3 місяці.