Максимальний термін придатності тушонки для споживача 2 роки. А після відкриття консерви термін її становить 2-3 дні. Якщо тушонка знаходиться в залізній тарі, то після її відкриття вміст бажано викласти в іншу тару, наприклад, банку або тарілку.Oct 17, 2018

Зберігається тушонка у герметичній тарі при температурі до +20°C та відносній вологості не більше 75 % до 36 місяців з дня виготовлення.

З початку 2012 року запроваджено новий ГОСТ на консерви вищого ґатунку, де термін зберігання встановлений 5 років.

Умови зберігання У холодильнику зберігайте лише відкриті банки. Так продукт простоїть до трьох днів. Також не можна залишати тушонку у залізних консервних банкахякщо вони відкриті. Відразу перекладіть у скляну, керамічну ємність і надягніть герметичну кришку.