Зазвичай додають ваніліну на кінчику ножа на 500 г борошна чи 500 мл рідини.

Як Яйця змішати з цукром і збити міксером. Збивати на максимальній швидкості не менше 8-10 хвилин, поки суміш не побіліє. Додати борошно, ванілін або ванільний цукор, заважати міксером на невеликій швидкості 2-3 хвилини до утворення однорідної суміші. Якщо ні ваніліну, можна додати трохи кориці.

Ванілін слід додавати у такій кількості, як зазначено в рецепті, але якщо ви готуєте свою страву, то рекомендується додавати ванілін у пропорції: 1 грам ваніліну для ароматизації 1 кілограма тіста. При додаванні ваніліну більше зазначеної кількості готове блюдо може мати гіркий смак.