Але як тільки є якась температура, що перевищує абсолютний нуль, м'ясо починає псуватися. Якщо за кімнатної температури воно псується за два-три дні, то за –12 градусів – за два-три місяці.

При охолодженні (2 – 4°С) свіже м'ясо можна зберігати кілька днів. Яловичина допустимо зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити у день покупки.

Курка, індичка та інший птах може Food Storage Charts / FDA зберігатиметься в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.