Зберігайте “Тірамісу” у герметичному контейнері з кришкою, у холодильнику, максимальний термін зберігання – два дні. Якщо це необхідно, десерт можна заморозити попередньо розподіливши на порції.
Вже за 8-10 годин Тірамісу буде набагато краще тримати форму і ви вже зможете вирізати гарний шматочок. Мій Тірамісу чекав у холодильнику більше 12 годин. Перед подачею посипте десерт какао. Можна замінити його на тертий шоколад, але мені більше подобається якао.
Торт «Тірамісу» Вага: 0.7 кг
маса, кг | 0,7 |
---|---|
Термін придатності | 5 місяців |
Комплектація Кількість упаковок в гофрокоробі, шт Вага гофрокороба (нетто, брутто), кг. Кількість гофрокоробів на палеті, шт | Коробки із гофрокартону 6 8,4; 9,695 30 |
Зберігати торт необхідно в холодильнику, можна піддавати заморожуванню. У теплі (при кімнатній температурі вище 12 градусів) торт можна, можливо зберігати трохи більше 6 годин.