При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; в холодильнику – зможе зберігатися до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.

Якщо в торті або тістечка заварний, вершковий, сирний крем або суміш цих кремів, то термін зберігання таких виробів становить 18 годин із моменту виготовлення. Торти та тістечка з йогуртовою начинкою, з начинкою із солодкого вершкового сиру, з цукатами та маком мають термін зберігання 36 годин, як і тістечко «Картопля».

Граничний термін зберігання солодощів 5 діб. Виняток становлять десерти, до складу яких входять консерванти. Якщо торт ще теплий і не встиг охолонути, не рекомендується поміщати його в холодильник.