Якщо 100 г свіжого фрукту містять всього 60 ккал, то в сушеному їх вже всі 300 – у п'ять разів більше. Тому здоровій людині не варто з'їдати більше трьох-чотирьох шматочків на день.

Незрілі плоди манго можуть спровокувати розлад шлунка чи коліки. Якщо з'їсти занадто багато екзотичного фрукта, це може спричинити діарею. Ендокринолог GMS Clinic Ольга Ігнатова заявила, що глікемічний індекс манго становить 40-60 ОД (залежно від зрілості, його сорту та розміру плоду).

Сушений манго може стати поживним та легким перекушуванням. Сушений манго у своєму складі містить вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, D, у ньому великий вміст каротину та 12 видів амінокислот, а також є кальцій, фруктоза, залізо, фосфор та ін.

Сушений манго у своєму складі містить вітаміни вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, D, у ньому великий вміст каротину та 12 видів амінокислот, а також є кальцій, фруктоза, залізо, фосфор та ін.