при кімнатній температурі зберігати напівфабрикат, не заморожуючи, можна у вакуумному пакуванні, але дуже нетривалий час. при кімнатній температурі у м'ясі активно розмножуються бактерії, які можуть стати джерелом отруєння. у такому вигляді продукт можна залишити не більше ніж на 1-2 години.21 Nov 2022

Ще один лайфхак, щоб зберегти м'ясо без холодильника – Скласти в каструлю або скляні банки і добре пересипати сіллю. Також можна зробити сольовий розчин – на 500 мл холодної води 10 ст. л. солі.

Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.

Зберігати у холодильнику та використовувати або заморозити протягом 1–2 днів з моменту покупки. Краще зберігати фарш у холодильнику у тій упаковці, в якій він був куплений; Не відкривайте упаковку до початку приготування. Фарш можна також заморозити, у разі його можна зберігати до 3–4 місяців без шкоди щодо його якості.