Як і скільки зберігати при температурі від -10℃ та нижче можна не більше 10 місяців, а при температурі від -18℃ – від 7 до 9 місяців. Повторне розморожування та заморожування мінтаю неприпустимо. У охолодженому вигляді рибу можна тримати у холодильнику не більше двох діб.
Як і скільки зберігати В холодильнику мінтай зберігається трохи більше двох діб, після цього заморожувати його не рекомендується. -10°C мінтай зберігається до 10 місяців, при -18 ° C – до одного року.
Зберігати розморожену рибу можна трохи більше трьох діб.
За таких умов і правильно проведеної підготовки термін придатності продукту становить: 6-7 місяців – для горбуші, гольця та осетрових близько 8 місяців – для далекосхідних лососів, судака, щуки, сига та коропових приблизно півроку – для палтуса, морського окуня та тріски, а також мінта без спинки та голови