НЮАНСИ ПРИГОТУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ Вершковий сир (кремчиз) після заморожування змінює свою консистенцію, тому краще не ризикуйте. Крем на основі вершкового сиру добре зберігається в холодильнику 3-5 днів. Однак зберігати потрібно в герметичній тарі, інакше сир вбере в себе всі аромати холодильника.11 Jun 2019

Можна, можливо, але з деякими застереженнями. Вершковий крем має найкращий смак та консистенцію саме в день приготування. Його зовсім неважко зробити вранці, перед тим, як ви почнете прикрашати торт. Якщо ж цей момент настане лише за кілька годин, крем можна накрити плівкою і поставити у прохолодне місце.

Після відкриття упаковки зберігати при температурі повітря від 2°С до 6°С трохи більше 5 діб не більше терміну придатності продукту.

Якщо ми заморожуємо кремчизто сироватка в ньому замерзає. Коли ви його розморозите в холодильнику, потім зіб'єте, сироватка повернеться в сир і буде все ОК! Заморожувати кремчиз потрібно при мінус 20 * С і нижче! у герметичній упаковці не більше двох тижнів.