24 місяців. Вказані терміни зберігання діють за умови цілісності упаковки. Розкриті упаковки слід використовувати протягом найближчого часу.

24 місяці Якщо верхній шар канді підсохнув, рекомендується злегка змочити його водою з розпилювача. У разі зберігання слід уникати прямих сонячних променів. Рекомендована температура зберігання до 20°С. Термін придатності до споживання: 24 місяці з дати виготовлення.

Головна перевага канді полягає в тому, що він переробляється бджолами краще за мед. Чому канді переробляється бджолами кращеніж чистий мед? Справа в тому, що в натуральному меді знаходяться мінеральні речовини, а в каді мінеральних речовин є незначна кількість.

Цукрове тісто (канді) дають бджолам по 1 кг на сім'ю. Залежно від широти – наприкінці лютого чи березні, і навіть залежно від виявленого під час огляду стану бджолосім'ї.