Після розморожування, при температурі зберігання 4+-2°С не більше 24 годин. Після розкриття упаковки-при температурі зберігання 4+-2 С не більше 12 годин.

Кістковий бульйон можна використовувати скрізь, де використовується м'ясний чи курячий бульйон, наприклад, у супах, підливах, соусах. Кістковий бульйон можна заморожувати та зберігати в холодильнику до 1-2 місяців та більше.

«Кістковий бульйон – Це жири, які в гарячому вигляді активно всмоктуються на рівні ШКТ і швидко потрапляють у лімфатичну систему, печінку і кров. У багатьох наших пацієнтів є гепатоз печінки, і таке навантаження може бути критичним для багатьох», – розповів Ковальков на своєму YouTube-каналі.

Варити бульйон рекомендується від 8 до 72 години. Чим довше вариться, тим краще. Для смаку можна додати моркву, цибулю, спеції – на ваш смак. Готовий бульйон можна зберігати в холодильнику у скляних банках із кришками протягом 5-7 днів, а також можна порційно заморозити.