Щодо інших традиційних для вітчизняного прилавка видів м'яса, заморожена конина зберігається відносно недовго. 6 місяців. Максимально зберегти якість конини і її корисні властивості, а також збільшити термін зберігання м'яса здатна рідинна заморозка, яка в кілька разів ефективніша за повітряну шокову.

Фарш не варто зберігати в морозильної камери довше за три місяці. Якщо ви заморозили великий шматок м'ясаБудьте готові приготувати з нього їжу відразу після розморожування. Якщо приготувати частину, а решту знову покласти в морозилку, загубляться майже всі корисні мікроелементи, зіпсується смак м'яса.

4 місяців Великі шматки яловичини, телятини, свинини та баранини також зберігаються в морозилці від півроку до року. Невеликі частини червоного м'яса пролежать менше – 4-6 місяців. Дичину (але не дику птицю) можна зберігати 8–12 місяців. Заморожений фарш витримає не більше 3-4 місяців.

Найкраще конина зберігається у морозильній камері (до півроку). Свіже м'ясо рекомендовано готувати одразу, у холодильнику його краще зберігати трохи більше доби.