Щоб якнайдовше зберегти помідори, їх знімають недозрілими, прямо з плодоніжками, складають у ящик і засипають сухою тирсою або піском. Можна кожен плід загорнути в папір, розкласти по ящиках і поставити у прохолодне місце. Періодично овочі потрібно оглядати, викидаючи загнивальні.

Продукти, які зберігаються довше за інших

  • Рибні консерви Термін зберігання: до 3 років.
  • Мед Термін придатності: до 3 років.
  • Овочеві та фруктові консерви Термін придатності до 3 років.
  • Крупи, макарони та борошно Термін придатності: від 3 до 5 років (крім борошна).
  • М'ясні консерви Термін придатності до 5 років.
  • Цукор Термін придатності до 8 років.
  • Сіль

Farvardin 18, 1401 AP

15 продуктів, які не зберігають у холодильнику А де можна це робити

  • Мед Поміщений у холодильну камеру, мед не зіпсується, але зацукриться, стане менш в'язким, а отже, не підійде для приготування багатьох страв. …
  • Помідори.
  • Баклажани …
  • Картопля …
  • Морква …
  • Цибуля і часник.
  • Фрукти з м'якою м'якоттю.
  • Баштанні