Щоб якнайдовше зберегти помідори, їх знімають недозрілими, прямо з плодоніжками, складають у ящик і засипають сухою тирсою або піском. Можна кожен плід загорнути в папір, розкласти по ящиках і поставити у прохолодне місце. Періодично овочі потрібно оглядати, викидаючи загнивальні.
Продукти, які зберігаються довше за інших
- Рибні консерви Термін зберігання: до 3 років.
- Мед Термін придатності: до 3 років.
- Овочеві та фруктові консерви Термін придатності до 3 років.
- Крупи, макарони та борошно Термін придатності: від 3 до 5 років (крім борошна).
- М'ясні консерви Термін придатності до 5 років.
- Цукор Термін придатності до 8 років.
- Сіль
Farvardin 18, 1401 AP
15 продуктів, які не зберігають у холодильнику А де можна це робити
- Мед Поміщений у холодильну камеру, мед не зіпсується, але зацукриться, стане менш в'язким, а отже, не підійде для приготування багатьох страв. …
- Помідори.
- Баклажани …
- Картопля …
- Морква …
- Цибуля і часник.
- Фрукти з м'якою м'якоттю.
- Баштанні