Але термін зберігання такого печива помітно відрізняється від магазинного. Він значно менший: домашнє печиво можна зберігати в щільно закритому посуді не більше 2-х тижнів. Але, чесно кажучи, зазвичай домашня свіжа та смачна випічка розходиться за 2-3 дні… 5 Mar 2019

Пісочне Попередньо заморожена маса добре розкочується, вироби виходять смачнішими і розсипчастішими, ніж зі свіжого продукту. Тому зберігати таке тісто у морозильній камері – оптимальний варіант.

Як захистити пісочне тісто від вологості Це ідеальний спосіб, щоб зберегти пісочне тісто хрусткимбез використання аерографа. Вийміть вироби з пісочного тіста з духовки (важливо щоб вони були дуже теплими), посипте на них Mycryo і дайте їм охолонути при кімнатній температурі.

Секрети збереження свіжості печива А ось продовжити його свіжість, а також ідеальний хрускіт та смак можна за допомогою одного дивовижного лайфхака. Печиво на кілька тижнів залишаться розсипчастими, збережуть свій вихідний смак у тому випадку, у місце їх зберігання покласти невелику часточку свіжого яблука.