Скільки зберігається розморожене м'ясо Відтане м'ясо можна зберігати в холодильнику на нижній полиці протягом 3 – 5 днів. Це стосується яловичини, свинини, баранини. Для птиці, фаршу, термін трохи зменшується, протягом 2 доби.

Великі шматки яловичини, телятини, свинини та баранини також зберігаються у морозилці від півроку до року. Невеликі частини червоного м'яса пролежать менше – 4-6 місяців. Дичину (але не дикого птаха) можна зберігати 8-12 місяців. Заморожений фарш витримає не більше 3-4 місяців.

При охолодженні (2 – 4°С) свіже м'ясо можна зберігати кілька днів. Яловичина допустимо зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити у день покупки.

Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. Зіпсоване м'ясо матиме виразний, різкий запах, іноді хімічний, інколи ж кислий. Також воно може бути взагалі без запаху, якщо виробник вирішив приховати зіпсованість.