48 годин Рибний суп Зберігати у холодильнику цю страву можна, але не більше 48 годин.

Термін зберігання супу залежить від набору інгредієнтів. Наприклад, свіжа зелень, додана в блюдо, прискорить процес псування. Не сприяють тривалому зберіганню яйця, вершки та інші молочні продукти. Суп, приготовлений із сиром твердих сортів, може простояти у холодильнику до 2 днів, з плавленим сиром – 36 годин.

Зберігайте суп у прохолодному місці у холодильнику під щільно закритою кришкою. Таким чином суп може стояти до 5 днів. На п'ятий день, якщо суп все ще не з'їдено і ви хочете «продовжити його життя», доведіть його до кипіння і варіть його не менше 10 хвилин, а після того, як він охолоне, знову приберіть у холодильник.