Перші страви на жирних м'ясних бульйонах можна зберігати кілька днів, але не більше 72 годин.Jul 7, 2019

Пасту томям у заводській упаковці зберігають протягом 2 років за кімнатної температури. Відкриту банку тримають у холодильнику 1 місяць.

Загальні рекомендації щодо зберігання супів у холодильнику СанПіН (санітарно-епідеміологічні правила та норми) свідчать: зберігання готових охолоджених супів при температурі 2-6 ° С допускається протягом не більше 2 діб; пастеризованих (прокип'ячених двічі) – до 7 діб; приготованих з використанням консервантів – 5 діб.

Термін зберігання після відкриття: Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику не більше 3 днів. зберігання: Закрите пакування зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не нижче +5ºС та відносній вологості 45-65%. Не заморожувати.