🔸Термін придатності тофу в оригінальній цілісній упаковці – 45 діб із дати виробництва. Зберігати необхідно у холодильнику. 🔸Після відкриття упаковки тофу слід перемістити в герметичний контейнер із кип'яченою або дистильованою холодною водою. Так він зберігається до 14 діб, якщо міняти воду щодня.

40 днів Термін придатності цього продукту тепер становить – 40 днів при найсуворішому дотриманні умов зберігання. Нагадуємо, що соєвий сир Тофу слід зберігати за температури від 0 до 4 градусів.

Соя містить фітогормони, надлишок яких може призвести до збоїв у роботі ендокринної системи. З цієї причини з обережністю варто вживати препарат вагітним. Переїдання тофу також може спричинити діарею. Добова норма сиру тофу для дорослої людини не повинна перевищувати 100 грамів.

У домашніх умовах, після розкриття упаковки, тофу необхідно залити холодною кип'яченою водою, помістити в скляний або емальований посуд і поставити в холодильник. У такому вигляді тофу може зберігатися Протягом 7 днів. При цьому важливо пам'ятати, що воду необхідно міняти щодня.