🔸Термін придатності тофу в оригінальній цілісній упаковці – 45 діб із дати виробництва. Зберігати необхідно у холодильнику. 🔸Після розкриття упаковки тофу слід перемістити в герметичний контейнер із кип'яченою або дистильованою холодною водою. Так він зберігається до 14 діб, якщо міняти воду щодня.

Як тільки упаковку відкрили, помістіть тофу у холодильник і зберігайте не більше 3-5 днів. Якщо ж ви взяли тофу із секції з холодильниками, продовжуйте зберігати його у холодильнику.

Термін придатності даного продукту тепер становить – 40 днів при найсуворішому дотриманні умов зберігання. Нагадуємо, що соєвий сир Тофу слід зберігати за температури від 0 до 4 градусів.

Можна заморозити тофу цілими блоками, але для кращого результату спочатку потрібно висушити і нарізати кубиками. Заморожувати м'який тофу не варто, оскільки він мінімально обробляється та погано витримує перепади температури. Краще взяти жорсткий, який після розморожування стає ідеальною текстурою.