Підготовлені помідори заливаємо олією та закриваємо кришкою. Банку з помідорами ставимо у прохолодне місце чи холодильник. Готові до вживання вони будуть за 2 тижні, а зберігати їх можна до 1 року.

Зберігати у темному та прохолодному місці. Після відкриття упаковки зберігати у холодильнику, зануреним у олію трохи більше 7 днів. Продукт готовий до вживання. Термін придатності 2 роки.

Зав'ялені помідори можна, можливо зберігати просто так, у зиплок-пакеті в холодильнику протягом 2-10 тижнів, залежно від ступеня засушеності, або покласти до банку. Найсмачніші в'ялені помідори – ті, що залиті оливковою олією. Або смачним соняшниковим.

В'ялені помідори в маслі необхідно зберігати в холодильнику. Вони зберігають у собі вологу, тому можуть запліснівнітиякщо зберігати просто так. Є спосіб заготівлі для зберігання в'ялених помідорів без холодильника (до відкриття баночки).