Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолений продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при поміщенні риби в концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.

1:334:01Suggested clip 32 secondsЯк зберігати солону сьомгу – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солена риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць. Заморожування солоною риби також припустимо, у цьому випадку термін зберігання збільшується до 2-4 місяців.

Якщо лосось, який ви приготували, випромінює неприємний запах, тоді викидайте його, він зіпсувався. У страви завжди має бути приємний та слабкий аромат; Липкість. Якщо текстура залишків лосося буде слизькою та липкою, тоді це говорить про зіпсованість риби.