Як правило, консервований паштет чудово зберігається в закритій упаковці при кімнатній температурі, проте після розкриття паштет необхідно з'їсти протягом. 24 годин і зберігати його слід у холодильнику.

У ній продукт може зберігатися в холодильнику до 5 днів. Продовжити термін зберігання можна, якщо розфасувати паштет по вакуумним пакетам порційно та зберігати у тих самих умовах до 14 днів. Також домашній паштет можна, можливо зберігати у морозилці.

Паштет з печінки, приготовлений в домашніх умовах, потрібно зберігати в холодильному пристрої, герметичній тарі. Таким чином, він зможе простояти у придатному стані протягом 2 діб. Про процес деградації, що починається, свідчить потемніння продукту.

Об `єм паштету при приготуванні зазвичай виходить більше, ніж можна, можливо з'їсти протягом найближчих днів. Тому паштет зручно просто заморозити в морозильну камеру. Важливо розморожувати паштет в холодильнику. Невеликий контейнер із паштетом повністю розморожується протягом приблизно 8-10 годин.