Великою популярністю користується класичний крижаний шот. В цьому випадку температура подачі Егермейстера -18ºС, охолоджувати до неї рекомендується протягом кількох годин. За цей час Jägermeister стає тягучим, солодшим на смак, приглушується спирт та розкривається різнотрав'я напою. Nov 12, 2017
Класичний крижаний шот Пляшку слідує охолодити в морозилці не менше трьох годин, а потім налити в попередньо так само «заморожену» чарку (шот). Випити одним ковтком! Холодний лікер — тягучий та солодкий, спирт взагалі не відчувається, лише смак трав та ягід.
На охолодження пляшки Jagermeister до -18 ° потрібно час, так що радимо завжди тримати її в морозилці. Вона може стати в нагоді в будь-який момент!
Багатьох шанувальників напою цікавить: який термін придатності Jagermeister і як зберігати заповітну пляшку. Високий вміст спирту (35 градусів) у цьому дижестиві дозволяє зберігати його відкритим 2 роки, краще використовувати для цього холодильник.