В першу чергу вчені виділяють оселедець, лососеві (це кета, нерка, чавича, кижуч, сьомга), скумбрію та сардини. Вони містять найбільшу кількість корисних компонентів. У меншій кількості омега3 містить біла риба: сайда, сибас, камбала та морський окунь.

Риба славиться як дуже цінний продукт, в основному через жирні кислоти омега3 – Фахівці рекомендують їх вживати по 1-2 грами на день.

Крім лосося, в топ-3 входять атлантична скумбрія та оселедець. Також багаті омегою3 анчоуси, кижуч, мойва, сардини, тунець, форель, барабулька та інші види. Не забувайте і про морепродукти: ікру, кальмари, устриці, мідії, молюски. З усіх горіхів у волоського найвищий рівень вмісту омеги3 – 9,08 г на 100 г.