З протягом 20-25 хвилин. Вам потрібно, щоб філе лосося було непрозорим і добре відшаровувалося від шкіри. Прозора, червона плоть риби означає, що лосось ще повністю готовий. Так само можна запекти лосося в пергаменті у мультиварці – 30 хвилин у програмі «Випічка».

При вживанні такого продукту вас може підстерігати ряд небезпек: гельмінти, опісторхоз, отруєння токсинами. Шкода сирий риби, неправильно приготовленої, що пройшла недостатню термічну обробку, може бути значною для всього організму.

1Наріжте рибу на шматки середньої величини. Залийте рибу водою так, щоб вона ледве покривала її, закрийте кришкою каструлю і варіть на слабкому вогні до повної готовності близько 20 хвилин. 2Одночасно з цим поставте варити очищені бульби картоплі та варіть хвилин 15–20.