Для готування буде достатньо 12-17 хвилин. Температура духовки – 200 градусів. Багато кухарів використовують маленьку хитрість – за пару хвилин до готовності підвищують температуру духовки до 240-250 градусів.. При цьому начинка краще схоплюється, а піца виходить красивішою та рум'янішою.Feb 13, 2020

При прямому жарі слід дотримуватися температури 220-230 градусів цельсію. При непрямому температура гриля повинна бути близько 190-200 градусів цельсія. Незалежно від того використовуєте ви вугільний, газовий або керамічний гриль, при використанні каменю піцитримайте температуру між 230-250 градусів цельсію.

Щоб розігріти, розплавити та закріпити на основі вже готові продукти достатньо 3-5 хвилин добре розігрітої духовці 200-220 ºС. Якщо передбачається багато начинки, то цей процес можна розділити на 2 частини. Делікатніші продукти викладайте на вже майже готову піцу – За пару хвилин до готовності.

7Поставити в духовку розігріту до 220 градусів, як тільки тісто добре підніметься, зменшити на 180 градусів, всього піца випікається приблизно 25-30 хвилин.