Час перетравлення продуктів: пельмені 180-210 хв. смажена картопля – 180-240 хв. гриби – 300-360 хв. Dec 8, 2018

2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварена морська, відварена картопля, хліб. 3-4 години – курка та яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – гриби, шпик.

10 продуктів, які легко засвоюються

  • Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
  • При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
  • Солоні крекери.
  • Банани …
  • Яблучне пюре …
  • Яйця …
  • Солодка картопля …
  • Курка

Зазвичай їжі потрібно від 6 до 8 годин, щоб пройти через шлунок до тонкої, а потім і товстої кишки. Як тільки частково перетравлена їжа благополучно потрапляє у товсту кишку, вона може залишатися там більше доби і далі розщеплюватись.