Перетравлення м'яса — звичайно, трохи довга історія! д.), яка залишить ваш шлунок приблизно через 30 хвилин, а жирна риба (наприклад, лосось, сардини, форель тощо). д.) перетравлюється приблизно за 50 хвилин. Інші види м'яса перетравлюються довше і процес може тривати навіть два дні..

3-4 години – Курка та яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редис, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – Гриби, шпик.

Риба на кшталт звичайної та дрібної тріски, камбали, а також філе з палтуса перетравлюється за півгодини. Лосось, форель, тунець, оселедець (жирніша) риба) переробляється у шлунку протягом 45-60 хвилин. Курча (без шкірки) – за півтори-дві години. Індичка (без шкірки) – дві-дві години п'ятнадцять хвилин.

Отже, які продукти довше всього перетравлюються організмом?

  • Смажена їжа Смажені продукти вимагають найбільше часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
  • Гостра їжа …
  • Квасоля …
  • Цибуля …
  • Капуста …
  • Цитрусові …
  • Шоколад та морозиво

Oct 7, 2022