3-4 години – курка та яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – гриби, шпик.
У пасті, приготовленій аль денті, багато складних вуглеводів і клітковини, завдяки чому вона краще засвоюється та стимулює роботу кишечника. І чим довше вариться паста, тим більше вона вбирає у себе води, що викликає тяжкість у шлунку і робить страву складною для перетравлення.
Отже, які продукти найдовше перетравлюються організмом?
- Смажена їжа Смажені продукти вимагають більше всього часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
- Гостра їжа …
- Квасоля …
- Цибуля …
- Капуста …
- Цитрусові …
- Шоколад та морозиво
Oct 7, 2022