4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – Гриби, шпик.Jun 13, 2016

Гриби погано перетравлюються у шлунково-кишковому тракті через великий вміст хітину, речовини, яку переробляти організму дуже важко. Найбільша концентрація хітину виявлена ​​у ніжках грибівтому їх краще не вживати в їжу або перед приготуванням зняти з них верхній шар.

Розщеплюються близько 2-3 годин. Кава, гриби, макарони, консервовані вироби. Переробляються 5-6 годин або залишають організм у початковому вигляді.

Основний мінус грибів в тому, що це –важка», що важко перетравлюється їжа. Це пов'язано з особливою будовою клітковини гриба, яка знаходиться у зв'язаному стані з неперетравленим хітином, тому засвоюваність білка не перевищує 70 відсотків.