Наприклад, рекомендація для 250 г замороженого м'ясного фаршу буде наступною: за 180 Вт спочатку 8–10 хвилин, потім переверніть і ще 5-10 хвилин. Процес відтавання можна прискорити, якщо в фарш додати сіль за рецептом. Потім зачекайте 30-45 хвилин, поки що фарш не відстоюється у мікрохвильовій печі.

Для того щоб розморозити фарш, потрібно дістати його з морозильної камери, звільнити від пакувальних матеріалів, загорнути у щільний поліетиленовий пакет, який потрібно зав'язати. Пакет із напівфабрикатом слід опустити в каструлю, поставити під кран і включити проточну воду.

Охолоджений у холодильнику

ВидТемпература
М'яснийВід 0 до 6 градусів Цельсія
РибнийМенше 6 годин
Фарш з птиці3-5 годин
Ковбасний або сосисочнийМенше 12 годин

•Nov 21, 2022