Наприклад, рекомендація для 250 г замороженого м'ясного фаршу буде наступною: за 180 Вт спочатку 8–10 хвилин, потім переверніть і ще 5-10 хвилин. Процес відтавання можна прискорити, якщо в фарш додати сіль за рецептом. Потім зачекайте 30-45 хвилин, поки що фарш не відстоюється у мікрохвильовій печі.
Для того щоб розморозити фарш, потрібно дістати його з морозильної камери, звільнити від пакувальних матеріалів, загорнути у щільний поліетиленовий пакет, який потрібно зав'язати. Пакет із напівфабрикатом слід опустити в каструлю, поставити під кран і включити проточну воду.
Охолоджений у холодильнику
Вид | Температура |
---|---|
М'ясний | Від 0 до 6 градусів Цельсія |
Рибний | Менше 6 годин |
Фарш з птиці | 3-5 годин |
Ковбасний або сосисочний | Менше 12 годин |
•Nov 21, 2022