Добре розігрійте сковороду, тобто прожаріть. Налийте олію, головне – її не перегрівати, інакше креветки моментально підгорять! Закидайте розморожені креветки і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Креветки готові!

Після того, як вода закипить, опустіть у неї креветки. Коли вода закипить знову, а панцирі креветок стануть яскраво-рожевими та почнуть спливати, вимикайте плиту. Невеликі креветки варто варити трохи більше 2 хвилин. Великі (королівські та тигрові) варяться від 3 до 7 хвилин залежно від розміру.

Розігріти в сковороді олію, обсмажити часник. Коли він почне темніти, дістати часник із олії. Покласти в олію очищені королівські креветки, посолити та смажити з двох сторін, доки вони не змінять колір.

Маленьким креветкам вистачає хвилини, середнім 1-2, а великим потрібно 2-3, залежно від розміру. При цьому час варіння зазвичай вважають не з моменту закипання води, а з моменту вкидання. креветок.