Щоб грецькі горіхи рівномірно приготувалися, розкладіть в один шар. Смажте грецькі горіхи до коричневого кольору. За цієї температури грецькі горіхи необхідно смажити лише 5-10 хвилин, особливо якщо це дрібні шматки. Перевірте грецькі горіхи після перших 5 хвилин, щоб переконатися, що вони не почали підгоряти.

смажимо грецькі горіхи – Перший варіант Ставимо на середній вогонь суху глибоку сковороду і даємо їй можливість добре розігрітися. Потім викладаємо туди підсохлі горіхикраще, щоб вони лежали в один шар. Готуємо їх до коричневого кольору та потріскування, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.

Найголовнішим аргументом на користь термічної обробки смажених горіхів є покращення смаку горішків. На додаток до підвищення смакових якостей смажені горіхи набувають аромату, що хвилює апетит, і стають хрусткими.