На 1 кг риби береться від 15-30 до 100 грамів солі, залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посуду для засолювання висипається шар солі, далі щільно укладається риба. При укладанні кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції на смак.Feb 27, 2020

на 1 кг рибисіль 2 ст. л., цукор 1 ст. л. (ложки без гірки, але трохи більше ніж «під ніж») та десертна (неповна ст.

інгредієнти

  1. 1000 г Сьомга Сьомга 1000 г
  2. Сіль Сіль 100 г
  3. 10 г Цукор Цукор 10 г
  4. 1 шт. Лимон Лимон 1 шт.

Aug 26, 2018

Як приготувати Перший спосіб посол – Класичний. Для приготовлення риби даним способом треба перемішати дві столові ложки солі, з однією столовою ложкою цукру та натерти 1 кг. червоної риби цією посолною сумішшю з усіх боків.