Оптимальна кількість 1,5-2% на 1 кг тесту (15-20 гр). Якщо солі буде більше, то обсяг хліба вже буде меншим.Oct 27, 2018
Дозування: зазвичай 2 до 100 (на кожен кілограм борошна додають 20 гр. солі).
Суворе дотримання дозування солі у тесті відповідно до виробничої рецептури. Таким чином, оптимально в тісто додавати на кожні 100 грам борошна не менше 1 грама та не більше 3 грам солі. на 500 грам борошна виходить 5-15 грам солі.
інгредієнти
- 1 кг борошна
- 550-600 мл води
- 3 ст. ложки росл. олії
- 3-4 ст. ложки цукру
- 1,5 ч. ложки солі
- 11 гр сухих дріжджів (або 30-40 гр сирих)
Feb 2, 2019