Оптимальна кількість 1,5-2% на 1 кг тесту (15-20 гр). Якщо солі буде більше, то обсяг хліба вже буде меншим.Oct 27, 2018

Дозування: зазвичай 2 до 100 (на кожен кілограм борошна додають 20 гр. солі).

Суворе дотримання дозування солі у тесті відповідно до виробничої рецептури. Таким чином, оптимально в тісто додавати на кожні 100 грам борошна не менше 1 грама та не більше 3 грам солі. на 500 грам борошна виходить 5-15 грам солі.

інгредієнти

  1. 1 кг борошна
  2. 550-600 мл води
  3. 3 ст. ложки росл. олії
  4. 3-4 ст. ложки цукру
  5. 1,5 ч. ложки солі
  6. 11 гр сухих дріжджів (або 30-40 гр сирих)

Feb 2, 2019