Як варити цибулю в каструлі покрокова інструкція з фото Викласти в киплячу воду. Вода має покривати цибулю повністю. Готувати на вогні нижче середнього під кришкою: розрізана на 4 частини цибуля – 5 хвилин, невеликі цілі цибулини – 7 хвилин, великі цибулини – 10 хвилин. Цибуля готова до роботи.
Якщо цибулю зварити, то він не буде хрумтіти і стане м'яким. Порівняно зі свіжим продуктом він краще засвоюється організмом людини. Харчова цінність на 100 р.
Для цього треба залити нарізаний цибуля окропом, дати постояти 2-3 хвилини і відкинути на друшляк. 3. Можна ошпарити цибуля окропом, а потім занурити в дуже холодну кип'ячену воду (зі шматочками льоду).
Найкраще класти цибуля у процесі приготування бульйону цілим, а не нарізаним на шматочки. Так цибуля виділить для смаку свій сік і вбере зайвий жир. Перед початком занурення в суп основних інгредієнтів, цибуля краще дістати та викинути.