Викладіть суцвіття капусти у киплячу воду. За бажання рідину можна посолити до смаку. Варіть капусту на середньому вогні 10-15 хвилин. Чим довше вона варитиметься, тим м'якше стане.
Дуже важливо не переварити цвітну капусту. Починати приготування потрібно в киплячій воді і варити приблизно 5-7 хвилин. Варити потрібно буде у закритій каструлі, використовуючи достатню кількість води. Приготувати відварену цвітну капусту можна, можливо не тільки на воді, а й у м'ясному бульйоні.
12 хвилин Скільки варити цвітну капусту після закипання? Зазвичай продукт повністю вважається готовим через 10-12 хвилин після того, як вода закипіла. Не можна перетримувати її у воді капуста може пожовтіти.