Скільки варити курячі стегна У середньому на відварювання курячих стегон піде 25-40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно та проткніть ножем або вилкою.Jul 1, 2020
Скільки варити курячі стегенця Сьомини на кістки і зі шкірою варяться близько 40 хвилин, а гомілки – приблизно 30 хвилин. Філе – на 10-15 хвилин менше.
Довести до кипіння, зменшити вогонь, кинути в бульйон гілочки петрушки, лавровий лист, листочок кафрського лайма та чорний перець горошком. Варити від півгодини до години, постійно знімаючи пінку шумівкою, якщо вона з'являтиметься.
БРОЙЛЕР,-а, м. 1. Курча, що вирощується на м'ясо.