У складі наших сосисок лише якісне м'ясо та натуральні спеції. Спосіб приготування: залити окропом на 5 хвилин.

Ці сосиски прості у приготуванні – достатньо залити їх окропом на 5 хвилин і вони готові. Не містять нітриту натрію (Е 250), який використовують для надання ковбасі звичного рожевого кольору. Не містять консервантів, підсилювачів смаку, стабілізаторів.

5 хвилин Як варити сосиски Доведіть воду в каструлі до кипіння. Викладіть сосиски так, щоб рідина покрила їх. Охолоджені варіть 3-5 хвилин на середньому вогні, заморожені – 5-8 хвилин.

Якщо сосиски не в натуральній оболонці, то перед варінням необхідно зняти з них целофанову плівку. Якщо сосиски не в натуральній оболонці, то перед варінням необхідно зняти з них целофанову плівку. Опускати сосиски потрібно в киплячу воду, раніше – не варто, інакше вони можуть розбухнути та втратити форму.