Карбонізація пива праймером із сусла Після відбору сусло зберігають у холодильнику, поки триває бродіння. Розрахунок речовини потрібно додавати так: Для ячмінного – 10% обсягу Для пшеничного – 8% обсягуFeb 16, 2021
Скільки грам декстрози (глюкози) на літр пива потрібно для карбонізації? Об'єм необхідної сировини залежить від сорту варимого пива. Середнє оптимальне кількість глюкози для пива становить 9 г на 1 літр напою.
У більшості випадків процес природного карбонізації у домашніх умовах займає від 7 до 14 днів. Після цього пляшки можна відкривати, розливати напій по кухлях та насолоджуватися.
Думаю багато хто вже знає, що оптимальне кількість декстрози необхідне для карбонізації 1 літра пива складає 9 грам. Як чергові запобіжні заходи (пам'ятаємо, що чистота – запорука успіху) додаємо декстрозу на карбонізацію у вигляді кип'яченого сиропу.