Чим більше поголів'я на фермі, тим рентабельніше бізнес. Маючи 300 кролиць і 70 самців, можна досягти продуктивності до 2 тисяч кроленят на рік. За такої продуктивності можна отримати на рік до 3,5 мільйонів чистого прибутку, за умови, якщо реалізовувати м'ясо та печінку кроликів окремо.

Від них можна отримати м'ясо високої якості, шкірку та пух, і так само вони є незамінними лабораторними тваринами та засобом розваги та спорту. Крім того кролик дає гній високої якості.

Хутряні породи забивають у віці 7-8 місяців, зазвичай після линяння, восени або взимку. Цікавить, до якого віку зростають кролики на бройлерне харчування? Звірятка готові до забою до 2,5-3 місяців, а на звичайному кормі – до 3-6 місяців. Вибір часу для забою не залежить від сезону.