Дієтолог розповіла, як часто можна їсти локшину швидкого приготування без шкоди для організму. не частіше двох разів на місяць. Лікар-дієтолог Ольга Григор'ян у розмові з радіостанцією «Говорить Москва» порадила виключити таку їжу зі свого раціону. При цьому вона відмовилася вважати цю їжу шкідливою.Aug 5, 2020

До очевидних мінусів цього продукту можна, можливо віднести надлишок натрію, який у нормі необхідний нормального функціонування нашого організму, але у великих кількостях він загрожує підвищеним ризиком раку шлунка, хвороб серця та інсульту.

Тому людям, у яких є проблеми зі шлунком, вживати локшину швидкого приготування категорично заборонено. Іншим є її рекомендується не частіше ніж один раз на два місяця і лише у крайніх випадках.

Як часто можна їсти «Доширак» Продукт потрібно виключити з раціону – він завдає великої шкоди організму, імунітету та здоров'ю. Можете зробити рідкісним винятком, на випадок, коли немає іншої їжі або дуже хочеться влаштувати шкідливий чітміл. Краще є «Доширакне частіше разу на кілька місяців.