Калорійність печінки мінта дуже висока (понад 500 ккал на 100 грам продукту) за рахунок жиру, якого в ній міститься аж 50 грам! Тому її рекомендована норма на прийом становить не більше 20 грам, а це всього одна столова ложка в день.

Порівняно з іншою рибою мінтай коштує недорого, а поживні властивості анітрохи не поступаються дорогим сортам риби, і вживати її потрібно хоча б двічі на тиждень. Не радять вживати мінтай лише людям, схильних до алергії на рибу та морепродукти.

Селен, що міститься в продукті, корисний для репродуктивної системи жінок. Крім того, він покращує стан шкіри, нігтів, волосяного покриву. Чимала користь мінта для організму обумовлена ​​присутністю калію, який покращує роботу серця та попереджає стрибки артеріального тиску.