Калорійність печінки мінта дуже висока (понад 500 ккал на 100 грам продукту) за рахунок жиру, якого в ній міститься аж 50 грам! Тому її рекомендована норма на прийом становить не більше 20 грам, а це всього одна столова ложка в день.
Порівняно з іншою рибою мінтай коштує недорого, а поживні властивості анітрохи не поступаються дорогим сортам риби, і вживати її потрібно хоча б двічі на тиждень. Не радять вживати мінтай лише людям, схильних до алергії на рибу та морепродукти.
Селен, що міститься в продукті, корисний для репродуктивної системи жінок. Крім того, він покращує стан шкіри, нігтів, волосяного покриву. Чимала користь мінта для організму обумовлена присутністю калію, який покращує роботу серця та попереджає стрибки артеріального тиску.