6:00 Розморожувати у такий спосіб можна і тушки, і рибні шматочки. Викладіть рибу в ємність та помістіть на нижню поличку холодильника. При температурі +5 ° розморожування займе 5-6 годин. Величезна перевага цього способу полягає в тому, що приступати до готування відразу після розморожування зовсім необов'язково.

Перед вживанням його потрібно правильно розморозити. Найвірніший спосіб, він-таки найтриваліший, це перекласти упаковку з тунцем з морозильної камери до звичайного відділення холодильника, де тунець неквапливо розморозиться.

Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.