Вийміть рибу з морозильної камери приблизно за 12 годин до приготування. Якщо у вас багато риби більше 500 гр, дістаньте її з морозильної камери за 24 години. Зніміть з неї пакувальну плівку, особливо якщо в магазині її загорнули у кілька шарів плівки або фольги.11-Jul-2018

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °.

Проста інструкція з розморожування риби Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.

Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу у холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.