Рекомендується розморожувати пироги, торти та тістечка в холодильнику. У середньому (залежить від розміру торта) потрібно від двох до чотирьох годин. За кімнатної температури продукція розморожується протягом 2 годин. Деякі види продукції можна розморозити в мікрохвильовій печі (режим розморожування).

Розморозьте його за кімнатної температури протягом 30 хвилин або в холодильнику протягом 1 години. Десерт готовий до вживання та у замороженому вигляді. Для гарного сервірування розріжте торт, поки він заморожений. Використовуйте гострий ніж, попередньо нагрітий у теплій воді.

Перед розморожуванням необхідно вийняти продукт із упаковки. Розморожувати продукцію необхідно в холодильнику при температурі +4С +6С. Цілий торт потрібно розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин.

Відповідь: так! Правильно підготовлені заморожені торти від виробника не поступаються за якістю традиційним ласощам. Більше того, вони часто зберігають особливу особливість.